fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE FRITIDSHUS VED SMIDSTRUP STRAND

Del bolig

I kan nok allerede høre det på adressen: Revlingestien - her hersker sommerhusidyllen. Det er her ved Smidstrup Strand, lige i smørhullet mellem Gilleleje og Rågelege, at vi nu udbyder et utroligt hyggeligt og charmerende fritidshus. Ganske kort fra blødt sand og blå bølger.
Langs Revlingestien står hyggelige sommerhuse side om side, og i nr. 34 finder I jeres. Den klassiske, træbeklædte facade og de brede vinduespartier tager sig simpelthen så fint og hyggeligt ud her blandt det grønne, og det er som om, man med det samme går på ferie, når man ankommer til huset fra 1975. En 1.388 m2 stor grund indrammer charmen og giver god plads og grønt til øjet. En skøn terrasse bades i sol i dagens allerbedste timer, og når det varme bliver for meget af det gode, kan I rulle markisen ud eller rykke ind under én af trækronerne.
Alt det hyggelige fortsætter indenfor, hvor bjælker og træbeklædte lofter vil følge jer rundt sammen med den fine udsigt til haven, og så sættes prikken over i’et med det charmerende pejsehjørne og lofterne, der er ført til kip. De 93 m2 fordeler sig på et dejligt leverum, hvor køkken, spise- og dagligstue går ud i ét, et stort badeværelse med brus såvel som hjørnebadekar og to værelser. Særligt det store værelse er helt specielt, for her lukker et ovenlysvindue drivende skyer og glitrende stjerner ind under træbjælkerne. Dertil kommer et lille bryggers, en entré og ekstra plads på hemsen. Huset er ombygget/renoveret i både 2010 samt 2018, hvor der blandt andet blev udskiftet vinduer. Tilmed er der solceller på taget fra 2012 der er afskrevet, som bidrager til forbruget. Som et ekstra plus er der gulvvarmen i hele huset, bortset fra et gæsteværelse. Huset er godt isoleret, så for dem der har ret til at benytte det helårligt, vil det ikke blive et problem.
I skal ikke gå længe, før I står med fødderne i det bløde sand og kan køle af i Smidstrup Strands bløde bølger. Det dejlige sommerhusområde er attraktivt af en grund, og I vil hurtigt mærke den særlige atmosfære her ved Nordsjællands skønne kystlinje. I skal bare sidde på cyklen i godt ti minutter, før I står i Gilleleje, hvor den hyggelige havn er omdrejningspunkt for de summende gader fulde af spændende forretninger og hyggelige caféer - her vil I elske et fiskemåltid omgivet af det maritime miljø. Vender snuden til dagligt mod København, kan turen fra storbyen klares på blot en time bag rattet.
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Revlingestien 34, 3250 Gilleleje
Pris:
2.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
93
Grund:
1388
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1975/2018
Ejerudgift pr. md.
1.757 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus