fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

HYGGELIG VILLA MED FANTASTISK HAVE

Del bolig

Kom et smut med til Allerød. Det er nemlig her vi byder velkommen i en rigtig hyggelig og charmerende villa. Og haven, den er et kapitel for sig.
Den fine, hvide facade spiller simpelthen så godt med de rødmalede vinduesrammer og det røde tegltag. Huset har stået her siden 1946 og trænger til lidt kærlighed hér og dér, men tager sig stadig utroligt hyggeligt og charmerende ud. Huset holdes med selskab af en have, så skøn. Matriklen tæller nemlig hele 1.182 m2, så I får masser af plads at boltre jer på udenfor. I kan plukke egne æbler og ellers bare nyde det grønne, de blomstrende bede og solen. Sidstnævnte vil nemlig holde jer med selskab i alle dagens bedste timer, for haven vender lige som den skal - mod syd. Der er desuden to skure og en skøn, lun fliseterrasse med masser af plads til solbadning, grillhygge og meget, meget mere.
Turen indenfor starter i bryggerset, hvor mudrede støvler kan stilles og vasketøj klares. Videre igennem stueetagen kommer værelse nr. 1 og køkkenet, der glider over i stuen. Etagen afsluttes af et brusebadeværelse, og videre op på 1. sal kommer de sidste to værelser og binder en sløjfe på boligen. Men turen er dog ikke helt slut endnu, for der er en hems med masser af plads - måske skal teenageren finde sig til rette heroppe?
Hjemmet er fyldt med hyggelige detaljer. Træbeklædte lofter løber bl.a. i leverummene, og se lige den fine, hvælvede åbning mellem køkken og stue. Det er et rigtig godt udgangspunkt, I overtager, men I kan også sagtens sætte jeres eget præg.
Allerød har simpelthen alt, børnefamilien skal bruge. Der er nemlig både skole, daginstitution og gymnasium lige rundt om hjørnet. Handlemuligheder, shopping og takeaway byder sig ligeledes til i massevis, og måske I skal mod København til hverdag? S-toget holder tre km væk, og herfra kan I stå på København H’s perron efter en halv time. Hvis I foretrækker bilen, er der også kort afstand til motorvejen.
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Røglevej 9, 3450 Allerød
Pris:
3.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
90
Grund:
1182
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1946
Ejerudgift pr. md.
4.139 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus