fbpx
Plantegning Zoom

STOR OG HERLIG FAMILIEVILLA TI MINUTTER FRA AARHUS C

Del bolig

Et familiehjem er sat til salg. I skal til Aarhus V i en fredelig og lukket boliglomme, som er bundet sammen af små, grønne stier. Adressen hedder Runestenen 7, og dér står en rigtig fin villa fra 2007 og tilbyder lige knap 300 etagemeter i tre flotte etager.

Gule mursten, sort tegltag, carport til bilen og en bred fliseindkørsel til gæster. Det er førstehåndsindtrykket, men bag den grønne hæk er der meget mere, der byder sig til på den 966 kvadratmeter store grund. Ser man ejendommen fra den modsatte vinkel, kan man se, hvor lyst der må være inde i boligen, for hele den vestvendte del af huset er beklædt med store vinduespartier - herfra er der direkte afsæt til en grøn og dejlig have. En vestvendt fliseterrasse lokker ud til leg og afslapning, for videre endnu udfolder græsplænen sig, og det afsluttes så fint af blomst, busk og træer; der er hjemmegroede æbler nok til alle.

Og så til huset. Selv den store familie, de hjemmearbejdende, teenagerne og hobbyfolket vil sætte pris på de store værelser og gode rum, der fordeler sig så fint over alle tre etager. Tre badeværelser placerer sig på hver sit plan og ligeså med værelserne, og teenagerne kan se frem til en mere privat afdeling med egen udgang fra bryggerset - og så kan I indrette hjemmebiograf eller noget helt andet i den nederste stue; kigger man op, bindes etagerne så fint sammen op til køkken-alrummet. Dér er også plads til samling, og i det hele taget må ‘plads’ siges at være det helt store tillægsord. Den fornemmelse vil I hurtigt få, når I går på opdagelse i de lyse, luftige og velsammensatte rammer.

Runevej, Runehøjen og Runestenen - sådan klinger navnene i jeres nye omgivelser. Villakvarteret er lukket og fredeligt, og de mange gode stier tager jer trygt og let til ungernes institution, og der er også cykelafstand til skole. Få minutter efter at I har snøret skoene, kan I bevæge jer ind i park og skov ved Hasle Bakker og i såvel Brendstrup som True Skov, og det aktive fritidsliv er ligeledes tæt på. Og tænk sig, der er ikke andet end ti minutters kørsel ind til Aarhus C.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Runestenen 7, 8210 Aarhus V
Pris:
5.865.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
212
Grund:
966
Værelser:
8
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2007
Ejerudgift pr. md.
4.008 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus