fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS LEJLIGHED MED ALTAN, ELEVATOR OG CENTRAL PLACERING I FARUM

Del bolig

Ryttergårdsvej 18 er lig med en fordelagtig adresse med gåafstand til indkøb og offentlig transport samt et lyst, delevenligt indre og en dejlig altan vendt ud mod grønne arealer. Her er du kun en cykeltur fra Farum Sø og en togtur fra København.

Du får hjemme på en central adresse, som giver dig både nærliggende natur og let adgang til alle hverdagens fornødenheder. Mere præcist ligger du hyggeligt placeret ved Kumbelhaven, og så kræver det kun en 5 minutters gåtur at ankomme ved det lokale indkøbscenter Farum Bytorv, hvor flere indkøbsmuligheder venter. Derudover har du Farum Station små 500 meter fra hoveddøren, således at du er sikret en direkte forbindelse til det københavnske byliv, hvis humøret skulle være til det. Der er dog også meget at komme efter her i Farum med kultur- og idrætstilbud samt Farum Sø, der giver dig noget skønt at kigge på under dine fremtidige gå- og løbeture.

Ejendommen, som du flytter ind i, er opført i 1965. Som en attraktiv detalje kan du fra stuen træde direkte ud på en god, sydvendt altan, hvor de behagelige havemøbler nemt kan få plads. Den placerer sig desuden fordelagtigt med frit skue over Kumbelhaven og de grønne græsarealer, som du kan nyde synet af fra dine egne private rammer.

Indendøre venter en indretning, der karakteriseres af lyse vægge og lofter, hvormed du får et blankt kanvas, som du kan præge med din egen personlige stil. Stuen kan rumme spisebordet og de matchende stole såvel som en sofakrog med blødt møblement. Kvadratmeterne byder ydermere på et køkken, der er udstyret med alt i hårde hvidevarer og vaskemaskine, samt et soveværelse, et badeværelse med brus og en lys, brugbar entré, der møder dig som det første, når du træder over dørtærsklen.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Ryttergårdsvej 18, 3. 306., 3520 Farum
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
68
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus