fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

På Sæddervej 1 ligger en gedigen og mægtig rødstensvilla, der blev opført i 1938, og her kan I se frem til et samlet råderum over 191 veldisponerede etagemeter fordelt fra kælderplan til førstesal. Plads bliver bestemt ikke en mangelvare, selv ikke for familien med dine, mine og vores børn, og beliggenheden er også utrolig attraktiv lige uden for Herfølge med hverdagens fornødenheder.

Hjemmets stueplan fungerer som samlingspunkt for hele familien, da dette plan hovedsageligt består af opholdsmiljøer i form af et køkken-alrum, to stuer en suite og en kæmpemæssig udestue med vinduespartier ud mod havegrunden, således I kan følge med i, hvad der sker i naturen. Førstesalen er et kapitel for sig med tre store værelser, og det ene værelse har udgang til den store tagterrasse, der placerer sig ovenpå udestuen - her er udsigten helt fortryllende ud over haven og grønne arealer.

Sidst, men ikke mindst kan I se frem til kælderen med to disponible rum, et stort og funktionelt vaskerum og et redskabsrum med plads til opbevaring af cykler og andet værktøj. Selve matriklen er på 1.380 kvadratmeter, og selve gårdspladsen er flisebelagt med flere holdepladser samt en garage med port. Haven er eventyrlig og fin med noget for enhver smag; der er plads til afslapning og aktiviteter, grønne fingre eller almindelig pasning af grunden samt flagstang, så Dannebrog kan hejses til særlige anledninger.

Vender I blikket mod omgivelserne, vil I få en masse luft omkring jer, og skulle I få brug for noget, ligger Herfølge under tre kilometer fra hjemmet. Byen er en perfekt kombination mellem hverdagens praktikaliteter og naturen, og der er tilmed en station i byen, hvorfor I kommer nemt rundt. Børnene kan komme i daginstitutioner, kommunal- eller friskole samt flere fritidsaktiviteter med en sports- og svømmehal i byen.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Sæddervej 1, 4682 Tureby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
129
Grund:
1380
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1938
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus