fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VILLA MED SYDVENDT HAVE OG SKØN BELIGGENHED I KARREBÆKSMINDE

Del bolig

VILLA MED SYDVENDT HAVE OG SKØN BELIGGENHED I KARREBÆKSMINDE

På Skipperlodden 3 går tilværelsen op i en højere enhed, for her udbydes nu en familievenlig etplansvilla i umådeligt attraktive rammer. Strandture, naturstier og udforskning af havneliv står nemlig på dagsordenen, samtidig med at I har alt det nødvendige til hverdagen inden for rækkevidde.

Boligens 147 kvm forsyner jer med mange eftertragtede kvaliteter, heriblandt en hyggelig stue med pejs samt en udestue, der giver jer nogle hyggelige rammer og bringer jer helt tæt på de udendørs omgivelser. Samværet kan ligeledes få plads i spisestuen, der udgør husets midtpunkt og udfolder sig i åben forbindelse med stuen såvel som det rummelige køkken. De fire værelser står desuden klar til at udgøre fremtidige børneværelser, hjemmekontoret eller det helt tredje, som jeres drømmebolig skal kunne rumme. Tøjvasken ordnes hertil nemt i det praktiske bryggers med vaskefaciliteter, og som en prisværdig detalje byder det store badeværelse på både brus og hjørnebadekar.

I kommer dog ikke til at tilbringe al jeres vågne tid indendøre, for til ejendommen fra 1985 hører et indbydende udemiljø, som lokker med lidt af hvert. Tag for eksempel den dejlige have, der er som skræddersyet til at kunne være en fryd for øjet med smukke blomsterbede og samtidig efterlader plads til trampolinen og legehuset. Jeres terrasse placerer sig på samme vis mod syd, således at solens varme stråler let finder vej ned til grillen og liggestolene samt solcellerne, som pryder boligens tag.

Beliggenheden sætter det endelige punktum i fortællingen om et hjem, som I næppe har lyst til at flytte fra igen. Det skyldes, at I får base i det sydsjællandske, nærmere bestemt Karrebæksminde, der markerer sig som en aldeles charmerende fiskerby med en rolig atmosfære og en lang liste af oplevelser for hele familien. Her kan I nemt tage en udflugt mod nærliggende strande, natur eller havnemiljøet og nyde et måltid lige ud til vandet. Nærmeste skole og børnehave er kun en 5 min. cykeltur væk, ligesom I finder en Netto mindre end 300 meter fra hoveddøren. I kan også med fordel tage den naturskønne rute langs Karrebæk Fjord, når kursen er sat mod Næstveds mange tilbud.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Skipperlodden 3, 4736 Karrebæksminde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
147
Grund:
1024
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1985
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus