fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS OG VELHOLDT BOLIG I ROLIGT NABOLAG

Del bolig

Nu kan vi byde velkommen til denne lyse og indflytningsklare bolig, der sikrer jer et indbydende hjem i grønne og fredelige omgivelser. Prikken over i'et er jeres egen solrige have og terrasse. Velkommen til Skovgården 42.

Dejligt rækkehus i ét plan, der giver jer 68 veldisponerede kvadratmeter fordelt over store, lyse rum og en gennemgående pæn stand. I starter I en entré med masser af opbevaringsplads, og herfra træder I direkte ind i boligens hjerterum. Opholdsstuen kombineres nemlig med et rummeligt køkken-alrum, hvilket giver jer god plads til både sofaarrangement og spiseområde. Ønsker I at etablere et ekstra rum i stuen, er dette tilmed muligt.

Køkkenet står pænt og klassisk med rig skabs- og skuffeplads samt alt i hårde hvidevarer, og i stuens sydlige del finder du den lysfyldte udgang til haven. Boligen byder ydermere på et godt og rummeligt soveværelse med indbygget skabsplads, og ved siden af har I badeværelset, der ligeledes har en rigtig god størrelse. Her finder I både vaskemøbel, vaskefaciliteter og en separat bruseniche.

Som tidligere nævnt er prikken over i'et den grønne have, der giver jer et privat og solrigt areal at nyde de lune sommerdage i. Her kan I indrette haven som det passer jer bedst.

Hjemmet er velplaceret i et virkelig tiltalende nabolag, der er fuldkommen ideelt for børnefamilien eller jer, der ønsker grønne vidder, fred, ro og godt naboskab. Nærmiljøet byder på rolige stisystemer, som binder det dejlige område sammen, og som skaber naturskønne ruter til både børn og voksne. Via stierne kommer I forbi op til flere legepladser og grønne arealer, hvor I kan nyde tilværelsen. Få hundrede meter fra hoveddøren venter jer desuden vidtstrakte marker til talrige gå- og løbeture, og skal hverdagens indkøb klares, gøres dette nemt og bekvemt. I har nemlig blot 2,5 kilometer før I står midt i Ringsteds indbydende centrum, der gør sig til med forretninger, spisesteder og indkøbsmuligheder samt bibliotek, svømmeland og sportscenter. Her er altså lidt for alle, og så finder I selvfølgelig også skoler og daginstitutioner inden for nær rækkevidde.

En attraktiv beliggenhed i et helt trygt og roligt nabolig. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Skovgården 42, 4100 Ringsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
68
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2006
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus