fbpx
Plantegning Zoom

VANDKANT TIL SALG - MARITIMT SOMMERHUS MED SJÆL

Del bolig

Forestil jer, hvordan fri- og feriedagene fremover kan nydes med en lækker kop kaffe eller kolde forfriskninger indenfor eller udenfor på terrassen med udsigt over havnen og bådene, og ikke at forglemme en smuk solnedgang, der farver himlen i rød og orange. Det er et billede, der får skuldrene til at sænke sig, og det bliver alt sammen til virkelighed, når I inden længe kan blive de lykkelige ejere af et af de attraktive skudehavnshuse på første parket.

Ebeltoft Skudehavn indrammes af 58 røde ikoniske træbeklædte huse, der sjældent bliver udbudt til salg. Nu kan et af de bedst beliggende huse med nr. 41 blive jeres. Her får I et dejligt sommerhus, som er velholdt, delvis moderniseret og helt indflytningsklar. Huset er opført i to etager, der byder på 76 særdeles veludnyttede kvadratmeter.

Fra en dejlig østvendt gårdhave træder man ind husets stueetage i et hyggeligt køkken-alrum i direkte forbindelse spise-og opholdsstue med flot udsigt og udgang gennem dobbelte fløjdøre til terrassen mod havn og vand. Stueetagen rummer også en brændeovn, en trappe til førstesalen og et næsten nyt og pænt badeværelse med skabsmiljø, brusehjørne og vaskesøjle.

Den åbne trappe fører os op på førstesalen, som er indrettet med 2 værelser samt en skøn vestvendt opholdsstue med bl.a. sovesofa med puf. Stuen er med loft til kip og synlige røde hanebånd, mod havnen er der også her dobbelte fløjdøre til fransk altan. En formidabel udsigt strømmer ind i rummet gennem de vuggende master til Mols Bjerge. I et hjørne af stuen står et moderne garderobeskab med skydelåger. I det store værelserne er der dobbeltseng med skuffer til opbevaring og et skab med hylder. I det lille værelseer der 2 køjesenge, hvor den øverste kan ”slås op” af væggen samt en lille garderobe. Oven over de to værelser er der et lukket isoleret depotrum, der forholdsvis nemt kan ombygges til en hems.

Huset, der rummer 6 sovepladser, er meget hyggeligt med stuer både forneden og foroven, som giver rig mulighed for at slappe af og nyde livet, og/eller følge med i livet på havnen, på bådene og på vandet evt. med en kærkommen kikkert ved hånden.I den hyggelige østvendte gårdhave, hvor det er det perfekte sted at nyde de første kopper kaffe, formiddagens sol og evt. dagens avis, er der i det ene hjørne bygget et lille halvt nedgravet udhus på ca. 4 m2 med ståhøjde, fint til små praktiske opgaver og opbevaring af f.eks. fiskegrej. Husets beliggenhed på Skudehavnen ligger godt, og uden meget trafik. Villaens placering har også en ideel solorientering.

Ud over den maritime atmosfære byder Skudehavnen også på en legeplads, badebro og vinterbaderklub. Som nærmeste nabo frister Fiskerihavnen og Industrihavnen med et andet slags liv, et par caféer og restauranter samt Hos Walter vin, ost & specialiteter og Den Stolte Slagters salgsvogn. Disse Skudehavnshuse, som ligger i byzone, har faktisk en helt perfekt placering i kanten af den stemningsfulde købstad, hvor der ikke er langt til nogen ting, heller ikke indkøbs- og forretningsmuligheder, kirken og byens charmerende gamle brostensgader. Tæt ved findes også de velkendt turistmål Fregatten Jylland, Glasmuseet, Farvergårde, Det Gamle Rådhusog de dejlige badestrande.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Skudehavnen 41, 8400 Ebeltoft
Pris:
2.849.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
76
Grund:
80
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
1.985 kr.

Jonas Duus Nicolajsen

Salgsspecialist jonas@brikk.dk +45 30142076

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus