fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN VILLA MED TO AFDELINGER I GRÆSTED

Del bolig

På Sodemarksvej 19A finder I denne store villa, som byder på rummelige værelser, en optimal have og en ideel beliggenhed midt i naturidyl!

Hjemmet råder over 235 kvadratmeter, som er fordelt på stueplan og første sal. Villaen er i øjeblikket indrettet med to afdelinger, så flere generationer eller vennepar kan bo under samme tag, eller den ene afdeling kan udlejes. Den ene afdeling indeholder i stueplan en stor stue, et køkken og tre værelser. Derudover bydes der på et bryggers, en gang, en entré og et badeværelse. Afdelingens første sal indebærer to værelser, to disponible rum, en repos og en gang. Samtidig indeholder den anden afdeling i stueplan en stor stue, et køkken og to værelser. Yderligere bydes der på en entré og et badeværelse. Imens består afdelingens første sal af to rummelige værelser, en repos og et gæstetoilet. Her er der mulighed for forbindelse til den anden afdeling, hvis I ønsker det.

Villaen indebærer en række af fordelagtige muligheder, som I kan benytte jer af. Hjemmet byder på en stor terrasse, som har udgang fra den ene afdeling. Her kan I indrette jer lige, som I har lyst til, hvad end det er med en udendørs spisekrog eller et loungeområde. Derudover råder villaen over en skøn og grøn have, hvor der er plads til legeområde til børnene, trampolin, orangeri, eller hvad end I ønsker. Der er således alsidige muligheder for at udnytte villaens areal, hvor I kan boltre jer på græsplænen og nyde det udendørs haveliv. Boligen er opført i 1914, og den byder yderligere på en indkørsel, hvor der er plads til parkering.

Boligen har en ideel beliggenhed til jer, som elsker naturen, da villaen er placeret midt i landidyl. Her er udsigt til skov og marker, hvor I kan nyde en spadseretur med familie og venner, eller hvor I kan motionere ved at løbe eller cykle i området. Samtidig ligger Nordsjællands Fuglepark 1,5 kilometer fra hjemmet, og der er tre kilometer til Esrum Sø. Der er dermed adskillige muligheder for at nyde nærmiljøet. I forhold til indkøb ligger der en Rema 1000 cirka tre kilometer fra hjemmet. Desuden ligger byen Esrum blot 1,3 kilometer fra villaen, hvor der ligger en skole, og byen Esbønderup ligger tre kilometer fra hjemmet, hvor der er et børnehus.

Denne skønne villa er derfor perfekt til jer, som enten ønsker at bo flere generationer eller vennepar under samme tag, eller til jer, som ønsker at udleje. Vi ses i Græsted!
Sodemarksvej 19A, 3230 Græsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
235
Grund:
2558
Værelser:
9
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1914
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Victor Sommer

Salgsspecialist victor@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus