fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! ET HÅNDVÆRKERTILBUD KUN 300 METER FRA KYSTEN

Del bolig

Har I hovederne fulde af boligdrømme, så skal I sætte kurs mod Søndermarksvej 5, hvor der venter jer et håndværkertilbud fuld af muligheder og potentiale. Her overtager I nøglerne til en klassisk bungalow, der indendøre står med to rå etager, som I kan sætte jeres helt eget præg på. Det handler altså om at slippe fantasien fri, og med moderne opdateringer kan I skabe et lyst, lækkert og tidssvarende drømmehjem.

Huset kan I skræddersy efter smag og behag, men beliggenheden kan der ikke ændres på, så det er heldigt, at den allerede byder på gode oplevelser. Huset ligger trygt og godt på en rolig villavej kun 300 meter fra kysten, så der er få minutters gang til den populære badestrand, hvor sommerdagene vil flyve afsted. Samtidig bor I med kort cykelafstand til alle de daglige gøremål og bylivet i centrum af Vordingborg, så I skal ikke lede længe efter indkøbsmuligheder, butikker og meget andet.

Tilbage på adressen bydes I velkommen af det klassiske eksempel på en bungalow. Huset er opført i 1938, og som det er karakteristisk for bungalowen byder huset på et lavt tag samt to etager, hvoraf den ene tæller en fuld kælder. Samlet set får I 152 etagemeter, som kan indrettes til såvel singlen som parret eller den lille familie.

Der er direkte adgang til kælderen, som råder over fire disponible rum, der alle er indrettet med vinduer og dermed fyldes af et naturligt lysindfald. Ovenpå venter boligens 76 kvadratmeter, som fordeler sig på et badeværelse og ét stort rum. Her kan I etablere en planløsning, der passer til lige netop jeres behov, og når huset står færdigt, kan I slippe de grønne fingre løs i baghaven, hvor I kan indrette jer med alt fra små hyggekroge til dejlige solterrasser.

Velkommen til Søndermarksvej 5. Vi glæder os til at dele mulighederne med jer!

Søndermarksvej 5, 4760 Vordingborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
64
Grund:
424
Værelser:
1
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1938
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus