fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Vi byder nu indenfor på en fremvisning af Søparken 4 i Rødekro - en 95 kvadratmeter stor andelsbolig i et plan, der egner sig til den lille familie såvel som enlige og par i alle livets stadier. Andelsboligen ligger som et fritliggende hus med egen have, og med denne placering venter en nem og bekvem hverdag tæt på alt det, byen har at tilbyde. Man bliver her en del af en sund andelsboligforening. 


Boligen fordeler sig over en god og gennemtænkt planløsning, og den hyggelige, hjemlige atmosfære er gennemgående fra A-Z. Der er tilmed mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg på boligen, hvis I har specifikke ønsker og behov for jeres kommende hverdag. I boligen er der indlagt fibernet, og planløsningen fordeler sig over en entré, tre regulære værelser med gode anvendelsesmuligheder, et rummeligt flisebadeværelse, et funktionelt køkken, bryggers og en stor stue med god plads til både sofa- og spisearrangement.


Søparken udgør et lille, roligt og hyggeligt boligområde. Foran huset er der indkørsel og carport med redskabsrum, og herfra er der videre afsæt til haven, der sikrer jer et skønt udeliv i mere private rammer - haven er nemlig indrammet af hæk, og vi kan bl.a. oplyse, at den grønne beplantning kræver minimal pasning og pleje. Som vi allerede har nævnt, ligger andelsboligen i et roligt og trygt område, hvor I er sikret en nem og bekvem hverdag. Her i Rødekro er der nemlig både skole, institutioner, fritidsaktiviteter, svømmehal, og som et ekstra plus har byen sin helt egen station, hvilket må siges at være ideelt for pendleren. Samtidig er der nem og hurtig adgang til E45, så I nemt kan komme hurtigt omkring i bil.


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Søparken 4, 6230 Rødekro
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
95
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1992
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus