fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG INDBYDENDE LEJLIGHED MED UDSIGT OVER AALBORG OG LIMFJORDEN

Del bolig

På Sofievej i bydelen Vejgaard ligger denne treværelses lejlighed, som er den største i ejendommen, der byder på to altaner og 116 veludnyttede kvadratmeter med udsigt til Limfjorden og Aalborg centrum. Bygningen har fri parkering og en god elevator, når indkøbene skal fragtes hjem. Hvis det lyder som noget, I har været på udkig efter, kan I læse med her. Ejendommen er senest renoveret i 2023 bl.a. med ny fibercement beklædning og strømpeforing af faldstammer, og til børn/børnebørn har ejerforeningen en ny legeplads på tegnebrættet.  
 
På øverste etage i ejendommen ligger lejligheden, hvor der ikke er en finger at sætte på noget som helst. Den store entré byder jer velkommen fra første øjekast, og I kan fra den tilgå både gæstetoilet, stue med dertilhørende køkken-alrum og de to værelser. Fra soveværelset har I adgang til jeres eget badeværelse med separat brus, og den skønneste private altan. I finder altså her en meget overskuelig plantegning, hvor hver kvadratmeter er yderst veludnyttet. Til lejligheden er der et højt depotrum på 3 m² på etagen. Der er en fælles aflåst cykelkælder.  
 
Lyset i lejligheden er ikke til at tage fejl af, det strømmer smukt ind gennem de store vinduespartier i bl.a. stuen og køkken-alrummet. Hvis I trænger til frisk luft under madlavningen, eller ønsker at nyde jeres måltid udenfor, finder I den anden altan i køkken-alrummet, hvor udsigten over Aalborg aldrig gør én træt. Hvis I derimod får brug for at komme ned fra altanen, for at mærke det grønne græs mellem tæerne, kan I bevæge jer ud på ejendommens grønne græsområde, der er omsluttet af høje træer.
 
Vejgaard er med sine cirka 14.600 indbyggere den største bydel i Aalborg Kommune, og bydelen har en stærk identitet, hvor folk kender hinanden. Her i Vejgaard er en slags landsbystemning, hvor Vejgaard kan ses som en ”by i byen”. Vi kan heller ikke komme uden om det rige foreningsliv, hvor der er alt fra en boldspilsklub til en lokalhistorisk forening. Vejgaard mangler nemlig ikke noget, og med dagligvarebutikker, forretninger og grønne områder tæt på, har I alt, hvad I har brug for. Skal du udenbys i dagligdagen, er der en meget nem og hurtig adgang til motorvej E45 både mod nord og syd. 
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning. 
Sofievej 230, 3., 9000 Aalborg
Pris:
2.030.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
116
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1963/1992
Ejerudgift pr. md.
4.609 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus