fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIG OG IDYLLISK MURERMESTERVILLA I DALBY

Del bolig

Træd indenfor og mærk stemningen på Solbakkevej 11, der er lige så idyllisk og charmerende, som vejnavnet antyder.

Villaen fordeler sig på 133 m2 over to etager plus fuld kælder og egner sig særligt godt til familien med børn grundet den funktionelle planløsning. Boligen er indflytningsklar, og her er der plads til at I kan udfolde jeres æstetiske såvel som praktiske behov.

Det emmer af muligheder i stueetagen, hvor I kan udnytte pladsen til fulde overalt på de lyse trægulve og i den hyggelige karnap i stuen. Der er desuden lagt op til de helt store hyggestunder i dette opholdsrum, for her kan hele familien samle sig om en film eller om et slag brætspil i weekenderne.

Fra stuen kan I tilgå et åbent køkken via et sæt elegante franske døre, der fungerer som bindeled mellem opholdsrum og køkkenområde. På samme plan finder I et lækkert og stilrent badeværelse med bruseniche, der fremtræder moderne og lækkert, og på førstesalen er der tre pæne værelser, en repos samt endnu et badeværelse med badekar.

Afslutningsvist er der også en kælder med et vaskerum, tre disponible rum og et værksted, som kan danne rammerne for et kreativt hobbyrum, eksempelvis et atelier. I har altså mulighed for at sætte jeres eget personlige præg på hjemmet, hvad end det er øverst på førsteetagen eller nederst i kælderplan, så det er bare om at lade ideerne få frit løb. Det er f.eks. nemt at etablere et ekstra værelse på førstesal, såfremt der er behov for det i jeres familie.

Den lukkede have er værd at fremhæve med sine gamle frugttræer, bærbuske og hyggelige stemning, der helt sikkert opretholder den hjemlige atmosfære, når I bevæger jer udenfor. Slå jer ned i havemøblerne på terrassen eller bevæg jer ud på det grønne græsareal, hvor der bestemt er plads til flere end en med leg og boldspil for hele familien. Huset ligger blot 200 meter fra skov og kun 10 min på cykel fra børnevenlig strand med gode forhold for både afslapning, fiskeri og diverse vandsportsaktiviteter.

Charmen er bevaret i huset fra 1953, som er beliggende i Dalby cirka 8 km syd for Jægerspris. Desuden nås Københavns Rådhusplads på bare 45 min. Der er altså ikke langt ind til den nærmeste store by, men skal I bare foretage jer de basale indkøb, så er Dagli’Brugsen kun et stenkast fra adressen. Der er desuden daginstitution og skoletilbud til de yngste i byen og en velfungerende idrætsforening. Her er I placeret i centrum af en grøn og idyllisk oase.

Velkommen!



Solbakkevej 11, 3630 Jægerspris
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
133
Grund:
940
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1953
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus