fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

RUMMELIRUMMELIG VILLA MED NYT TAG

Del bolig

Nu kan I få ro i hverdagen og naturen tæt på, for vi udbyder en villa på 186 kvadratmeter i byen Strøby, der ligger 11 kilometer sydøst for Køge. Alt til hverdagen kan klares i en radius af tre kilometer, og samme afstand er der til strand og hav. Et hjem for børnefamilien eller for parret, der vil have plads til hobbysysler, gør-det-selv og gæster.
Beliggenheden er perfekt for jer, der ønsker at bo i rolige omgivelser og som elsker en lang gåtur eller en dukkert i havet. I Strøby er der Dagli’Brugs, daginstitution og forsamlingshus plus naturlegeplads og shelter. Tre kilometer væk ligger Strøbyskolen og idrætscenteret, og bussen går direkte dertil på kun ti minutter. Trænger I til mere byliv, så er der 11 kilometer til Køges hyggelige centrum med gågade, biograf, caféer, marina og kulturliv.
Naturen bliver jeres nabo: Strøby ligger omgivet af vidtstrakte marker og lige ved Tryggevælde Å. Tre kilometer væk ligger Strøby Ladeplads Strand med udsigt til Køge bugt og skønne sandstrande, og ellers kan I tage en tur forbi den smukke Vallø Slotspark eller Stevns Klint.
Villaen stod færdig i 1918 og har gode faciliteter til både gør-det-selv-mennesker og til jer, der bare gerne vil slappe af på terrassen. Her er nemlig værksted og en hyggelig have, hvor grønne fingre kan nusse om bedene eller fylde terrassen med blomsterkrukker. Villaen har flere terrasser, som giver jer solkroge på alle tider af dagen, mens haven har smukke og skyggefulde træer.
Villaens mange kvadratmeter fordeler sig over to etager med mange muligheder. På førstesalen ligger en repos, tre værelser og et flot flisebadeværelse med bruseniche, og heroppe kan børn, voksne og gæster sove godt. Stueplanet består af entré, badeværelse, bryggers, et ekstra værelse samt stue og køkken i åben forbindelse. I forlængelse af køkkenet kan I placere spisebordet og skabe et dejligt køkken-alrum, mens resten af stuen giver rigeligt plads til hjørnesofa, legehjørne og læsekrog. Fra stuen er der udgang til en smuk, cirkelformet udestue, der indbyder til afslapning og hygge med udsigt til haven.
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Strøby Bygade 63, 4671 Strøby
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
186
Grund:
848
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1918/1997
Ejerudgift pr. md.
2.271 kr.
Michael Christensen - Brikk Ejendomsmægler

Michael Christensen

Salgs- og Vurderingsspecialist mc@brikk.dk +45 30145907

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus