fbpx

Åbent Hus med tilmelding.

11:00-11:30 søndag 27 oktober
Tilmeld
Plantegning Zoom

Åbent Hus med tilmelding.

11:00-11:30 søndag 27 oktober

TOTALT GENNEMRENOVERET OG STRØMLINET ETPLANSVILLA

Del bolig

I Viby Sjælland ligger denne renoverede villa fra 1960'erne, klar til at byde jer velkommen. Huset er totalt nyrenoveret fra A til Z, så selvom det er opdateret med moderne løsninger og materialer, er der bevaret en stærk reference til 1960'ernes charme med gode funktionelle og smukke rum. 
Huset er ideelt til en børnefamilie med en planløsning, der giver mulighed for at indrette en separat forældreafdeling og en børneafdeling med tre soveværelser. Der er to badeværelser, et praktisk vaskerum samt bryggers og en rummelig gang, der binder det hele sammen. Det store fællesrum med køkken, spiseplads og stue i ét er husets åndehul og naturlige samlingspunkt. De store vinduer trækker naturen ind i huset, og den direkte adgang til terrassen gør det let at nyde udelivet. Terrassen vender mod syd og er afskærmet, så her kan man nyde de varme sommerdage i læ. 
Huset er også energivenligt med nyinstalleret gulvvarme i hele boligen og alle vinduer er med 3-lags energiruder.
Haven er en oplevelse i sig selv med 3 æble- og 2 blommetræer, kvæder og en imponerende blodbøg, der skaber en unik stemning. Der er også både en bålhytte og et legehus, der indbyder til mange hyggelige stunder med de bedste venner.
Kvarteret er roligt og familievenligt med gode naboer og kort afstand til både indkøb, skoler og daginstitutioner. Viby Sjælland er en by i udvikling med et stærkt lokalt fællesskab, og med både s-togsforbindelse til Roskilde og kort køretid til København, er det let at komme omkring, hvis man overhovedet har lyst til at forlade matriklen.
Dette hus kan blive jeres trygge og smukke base, hvor I kan skabe mange gode minder sammen.Kom forbi og oplev roen og skønheden.
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Svalevænget 1, 4130 Viby Sjælland
Pris:
4.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
162
Grund:
812
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1966/1975
Ejerudgift pr. md.
2.817 kr.
Michael Christensen - Brikk Ejendomsmægler

Michael Christensen

Salgs- og Vurderingsspecialist mc@brikk.dk +45 30145907

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus