fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VILLA MED NATURRIG BELIGGENHED

Del bolig


Drømmer I om at tage hele familien under armen og flytte ud i den fynske natur tæt på både vand og marker? Kunne I tænke jer at sætte jeres eget præg på den nye adresse? Sætter I pris på de charmerende detaljer og kan se mulighederne? Så tror vi, at denne villa er lige noget for jer.
 
Med villaen på Svendborgvej 318 får I et hjem med masser af sjæl og potentiale fordelt på 106 kvm. Nede i stueplanet finder I husets hjerte, der udgøres af en stue i åben sammenhæng med boligens køkken. Her tilfører de fine, fritlagte bjælker masser af charme og varme til indretningen, som I videre kan udforme med jeres egne kreative løsninger. De 106 kvadratmeter strækker sig yderligere over et stort karbadeværelse, et bryggers og et værelse. Flere spændende muligheder gemmer sig på førstesalen, der indeholder et loftrum og endnu to værelser, ligesom I også kommer til at råde over en kælder. Huset appellerer især til jer, der kan se jer selv i et hjem, som ikke ligner alle de andre, og hvor I kan få lov til at istandsætte hist og her, så det hele går op i en højere enhed.
 
Ejendommen trækker sine rødder tilbage til 1897, hvorfor den udstråler en vis charme, som man ikke finder i boliger af helt ny dato. Udover at lade jeres indre handyman komme i arbejde, kan I også bruge jeres grønne fingre til at skabe det dejligste udemiljø i den store have, som kan rumme både blomsterbede og et drivhus, hvor I kan dyrke friske grøntsager til middagsbordet. I kan desuden gøre brug af de tre skure, der ligeledes er at lokalisere på matriklen.
 
Beliggenheden tager jer med til Fyn; nærmere bestemt Åstrup, hvor I kan se frem til, at roen sænker sig, mens markerne breder ud i alle retninger omkring jer. Alt det nødvendige til hverdagen venter på jer i nærliggende Vester Aaby, for her har I både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder. Ønsker I at begive jer mod byer med en større omkreds, skal I blot sætte kursen mod Faaborg eller Svendborg, der kan nås med hhv. 10 og 25 min. køretur. Det er også oplagt at gå på opdagelse i naturen og nyde en forfriskende cykeltur til vandet ved Fjellebroen Havn.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
 
Svendborgvej 318, Åstrup, 5600 Faaborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
106
Grund:
790
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1897
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus