fbpx
Plantegning Zoom

ATTRAKTIV VILLA BELIGGENDE I ODENSES SKIBHUSKVARTER

Del bolig

Taasingevej 7 i hjertet af Odense gemmer på en 111 kvm. stor villa, som uden tvivl vil stjæle jeres hjerter, hvis I drømmer om hus og have i det attraktive Skibhuskvarter.
 
Det, du nu skal se, er et godt og robust hus fra 1958, men indvendigt har villaen bestemt fulgt med tiden og er for nye ejere formentlig lige til at rykke ind i. Herligheden her består af ét plan og rummer køkken, et praktisk og rummeligt bryggers, stue, spisestue og tre gode værelser, hvoraf det ene har walk in-løsning. Et dejligt hjem, hvor alt står snorlige, hvad angår stil og indretning. Køkken og badeværelse fremstår moderne og indbydende med god plads og en flot æstetik, som forener funktionalitet med et pænt ydre. Dette er generelt kendetegnende for resten af boligen, hvis lyse rum skaber en helstøbt og rolig atmosfære.
 
Udenfor har man etableret flere skønne terrasser, så der altid er mulighed for enten skygge eller sol, alt efter hvad vejr og velbefindende foreskriver. Udeområderne her på matriklen har ligeledes tilgodeset børnenes behov for leg og fysisk udfoldelse, hvorfor I finder både gyngestativ, rutchebane og legehus i den ene ende. Der er dog stadig god plads til, at I som voksne også kan læne jer tilbage og nyde kaffen eller et køligt glas vin ved bordet nærved.
 
Med disse ord tegner der sig her et klart billede af en indflytningsklar og veldisponeret bolig, som taler til børnefamilien, der nyder at bruge byens mange tilbud.
 
I flytter ind på Taasingevej, som er en del af et attraktivt boligkvarter tæt på byens liv, men Skibhuskvarteret kan betegnes som sin egen lille “by i byen”. Det ligger tæt på både bymidten, havnen og flere uddannelsesinstitutioner. Her er mange fine og karakteristiske rækkehuse, tofamiliehuse og villaer på grønne villaveje, som alle er opkaldt efter de sydfynske øer. Et dejligt og trygt sted at vokse op for familiens mindste, og så er alle hverdagens fornødenheder indenfor rækkevidde.
 
Har denne bolig vakt interessen, så tøv ikke med at kontakte os i dag.
 
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Taasingevej 7, 5000 Odense C
Pris:
2.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
111
Grund:
560
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1958/2011
Ejerudgift pr. md.
2.343 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus