fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE SOMMERHUS I KIRKE HYLLINGE

Del bolig

Drømmer I om at søge tilflugt fra hverdagens tumult? Vil I gerne have muligheden for at hive familie med på tur lige når det passer? Så bør I kaste et blik på dette moderne og charmerende fritidshus beliggende i Kirke Hyllinge, som byder på komfortable rammer og naturidyl for alle pengene. Her får I med garanti udnyttet de mange muligheder, der er på adressen!
 
Inden døre venter en planløsning fordelt over 47 kvadratmeter, som har sin begyndelse i en møblerbar entré med plads til ophæng, siddebænk og andre dekorative elementer. Herfra får I adgang til et stort værelse og et stueområde med åben forbindelse til et praktisk køkken med gode opbevaringsmuligheder, ligesom der også er mulighed for at tilgå den lyse havestue, som er opført med brede vinduespartier. Huset fremtræder gennemgående velholdt og moderne med flotte trægulve samt en brændeovn, der i den grad sætter gang i hyggen på de køligere aftener og nætter. Fritidshuset råder desuden over et velholdt badeværelse med bruseniche i skandinaviske farver.
 
Der er plads til fire sovende i huset, men skulle det blive nødvendigt, er der også mulighed for at slå telt op i den grønne have, som I finder på matriklen. Udover den frodige have med bede og hæk får I også glæde af vidtstrakte grønne marker, der strækker sig så langt øjet rækker, og på den måde er I garanteret en privat og idyllisk tilværelse, når I vælger at drage på weekend- eller sommerferietur i fritidshuset. I får desuden udsigt til fjorden Isefjorden, som kan nydes fra terrassen eller fra havestuen. Ejendommen råder desuden over nogle praktiske faciliteter, der bl.a.tæller to skure og et terrasseareal, hvor I kan tage plads under den lune sol. Alt i alt har I at gøre med en fredfyldt oase, som kan tilpasses lige præcis den konstellation, I kommer med.
 
Med et fritidshus i Kirke Hyllinge har I strand, hav og natur lige i baghaven. Først og fremmest er huset beliggende i rolige og flotte omgivelser med kort afstand til indkøbsmuligheder, som er at finde i Kirke Hyllinge bymidte. Derudover er der busforbindelser til nærområdet, ligesom der også er mulighed for at nå til stranden til fods, hvis I trænger til et dyp i det blå.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
Thorsvej 4, Kyndeløse, 4070 Kirke Hyllinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
47
Grund:
1196
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus