fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELHOLDT LEJLIGHED TIL SINGLEN ELLER PARRET I VIBY SJÆLLAND

Del bolig


Drømmer du om at slå dig ned et sted, hvor alt bare spiller? Og vil du gerne bo i et nabolag med genkendelige ansigter, naturen i baghaven og alle hverdagens fornødenheder inden for gåafstand? Så bør du hellere indstille jagten og kaste et blik på denne lejlighed på Tofthøjvej 16, som kan lige præcis dét og lidt mere til.
 
Lejligheden råder over en god og funktionel planløsning, som egner sig særligt godt til parret eller singlen med hang til ekstra plads. Uanset hvem du er, ja, så får du her en oplagt mulighed for at stable et hjem på benene, som kan tilpasses lige præcis dig. Lejligheden råder bl.a. over et stort soveværelse og en vinkelstue med plads til både spise- og sofaarrangement, ligesom der også er plads til at indrette med andre dekorative elementer, og videre er der opført et køkken med god opbevaringsplads samt et regulært badeværelse med bruseniche. Der er dermed tale om en velholdt og klassisk lejlighed, som ovenikøbet kan bryste sig af gode udendørsfaciliteter i ejendommen og et dejligt, lokalt handelsliv i nærheden.
 
Du kan se frem til en ugeneret ejendom, der er anlagt med en grøn plæne med borde-/bænkesæt, der står til fri afbenyttelse, så både venner og familiemedlemmer kan trille forbi til en kop kaffe og gøre ophold i løbet af sommerhalvåret. Haven er desuden afskærmet med hække og buske, så du ikke skal frygte nysgerrige blikke fra forbipasserende, og så er der også mulighed for bilparkering ude foran hoveddøren.
 
Når du bosætter dig på Tofthøjvej 16, har du aldrig langt til hverdagens fornødenheder. Du kommer først og fremmest til at have to supermarkeder længere nede ad vejen, læge- og tandlægehus på den anden side af din adresse og den lokale togstation cirka fire minutter væk. På den måde er du garanteret en nem og gnidningsfri hverdag, hvor dit hjemlige udgangspunkt spiller lige, som det skal.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Tofthøjvej 16, 2. tv., 4130 Viby Sjælland
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
70
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Frederik Vixø Brikk Ejendomsmægler

Frederik Vixø

Ledende Salgsspecialist frederik@brikk.dk +45 30144991

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus