fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! SPÆNDENDE VILLA MED DEJLIG HAVE OG FLOT UDSIGT OVER MARKERNE

Del bolig

Velkommen til denne villa fra 1920, som er perfekt til den mindre familie, der ønsker et nyt hjem i naturskønne omgivelser. Boligen er nemlig omgivet af åbne marker, og udsigten til dem kan f.eks. nydes fra den store tagterrasse.

Planløsningen byder i stueplan på et samlet opholdsrum, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med stue og alrum. Her kan familien være sammen på tværs af gøremål, og når årstiden kalder på det, kan I tænde op i brændeovnen. Køkkenet er holdt i et klassisk design, der klæder boligen, og I finder her alt i hårde hvidevarer, inklusiv en opvaskemaskine. Det store badeværelse er indrettet med en separat bruseniche, ligesom møblementet byder på masser af opbevaringsplads, og dertil består etagen af et værelse med adgang til en stor hems og et bryggers med vaskesøjle. På første sal bliver I mødt af endnu en hyggelig stue med synlige bjælker og direkte udgang til tagterrassen.

Til ejendommen hører en lukket have med skyggefulde træer og en græsplæne, hvor børnene kan lege. Der er tørrestativ til vasketøjet, og på den sydvendte terrasse kan I nyde sommeren på bedste vis. Som allerede nævnt finder I også en terrasse ved første sal, der nemt møbleres med havemøbler, da den har en god størrelse, og således har I valgmuligheder, når det kommer til afslapning i det fri. I får selvfølgelig også plads til at parkere bilen ved ejendommen.

Selvom I vil bo på landet, tager det ikke mere end fire minutter at køre til Store Merløse, hvor I kan få dækket alle hverdagens behov for indkøb, børnepasning og skole. I har også mulighed for at benytte den Rudolf Steiner-skole og -daginstitution, som ligger et minuts kørsel fra ejendommen. I kan desuden gå til Bagmarken St. på et kvarter, når I ønsker at tage lokaltoget mod enten Slagelse eller Tølløse. Derudover er lokalområdet rigt på smuk natur, og I kan f.eks. besøge Gyrstinge Sø, som vil danne et godt udgangspunkt for en mindre udflugt.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Vanløsevej 28, 4296 Nyrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
159
Grund:
973
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1920
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus