fbpx
Plantegning Zoom

BUD ØNSKES PÅ DENNE MODERNE TREVÆRELSES LEJLIGHED MED NATUREN OG STOREBÆLT I BAGHAVEN

Del bolig

Med en beliggenhed kun ca. 100 meter fra stranden, finder du denne nyere opførte lejlighed med en fantastisk udsigt til Storebælt. Beliggende i det eftertragtede Strandhøjen, hvor du kan nyde alt, hvad området har at byde på: fra hyggelige stier og  veludstyrede legepladser, som gør det ideelt for både børn og voksne. Ikke nok med det ligger Teglværksskoven lige op til området og byder på et fantastisk dyreliv med b.la. råvildt.  Selv om du er omgivet af den flotteste natur er der ikke mere end omkring 10 minutter til Nyborg centrum i bil eller på cykel.
 
Lejligheden ligger i stue plan og giver dig derfor direkte adgang til de grønne områder som omgiver lejligheden med den fantastiske placering i førte række med udsigten ned mod vandet som brydes undervejs af det grønne område med træer.  Denne stilrene og moderne lejlighed, opført i 2020, tilbyder en lys og rummelig opholdsstue med store vinduespartier, der åbner op til to terrasser, hvoraf den ene har en skøn udsigt ned mod vandet.  Stuen er i åben forbindelse med et elegant HTH-køkken, der er perfekt til både hverdagens madlavning og selskabelige sammenkomster.
 
Lejligheden indeholder desuden to soveværelser og et moderne badeværelse. Hele lejligheden er selvfølgelig opvarmet med gulvvarme.
 
Men det er ikke kun lejligheden, der gør denne bolig attraktiv. Området omkring Strandhøjen byder på en række faciliteter, der giver et rigt og aktivt fællesskab. Du kan deltage i de mange aktiviteter, der arrangeres i fælleshuset, træne i det veludstyrede fitnesslokale, eller udfordre venner og familie i spillerummet med både billard og bordtennis. Hvis du planlægger en fest eller et arrangement, er der mulighed for at leje lokaler i fælleshuset, samt ekstra værelser til overnattende gæster.
 
Denne lejlighed og området skal opleves! Det er en sand perle i første række ud til Storebælt.
Ved Klinten 23, st.. th., 5800 Nyborg
Pris:
2.650.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
82
Værelser:
3
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2020
Ejerudgift pr. md.
1.929 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus