fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! RUMMELIG VILLA MED FANTASTISK HAVE OG HYGGELIG BELIGGENHED

Del bolig



Det er en rummelig, flot og hyggelig landvilla, der nu udbydes til salg her på Vedbynørrevej 15. Her er I omgivet af smuk natur og et rigt dyreliv, og ejendommen henvender sig perfekt til jer, der er på udkig efter en charmerende base med plads til et godt udeliv.

Villaen er fra 1931 og står med et flot arkitektonisk udtryk, og den ligger på en 2.181 kvadratmeter stor grund, der på fineste vis breder sig ud omkring boligen. Den er både anlagt med indkørsel, garage og skur, og dertil kommer en utrolig hyggelig have med flot, gammel beplantning, legehus, træhus og et hav af hyggekroge, hvor I kan læne jer tilbage i solen og bare nyde tilværelsen til lyden af fuglekvidder. Ja, her vil hele familien kort sagt elske at tilbringe gode stunder under åben himmel året rundt.

Når I bevæger jer indenfor, præsenteres I for et hyggeligt og detaljerigt hjem med tidløst interiør, en god planløsning og et godt naturligt lysindfald takket være de mange vinduespartier. I stueetagen venter en entré, et soveværelse, et badeværelse og et stort opholdsrum, hvor det fine og funktionelle køkken ligger i åben forbindelse med dagligstue og spisestuen - og som et ekstra plus er der videre afsæt til husets havestue, der er vestvendt med gulv til loft-vinduer ud mod den grønne have. Boligen afrundes med 1. salen, og heroppe venter der yderligere to værelser.

Slagelse er en by i Vestsjælland, der tilbyder den perfekte blanding mellem byliv og landlighed. Vedbynørrevej 15 er beliggende i et roligt og komplet uforstyrret område øst for byen, og ejendommen er beliggende for enden af en lukket stikvej, hvilket giver en tryg ramme for børnefamilier. Området er omgivet af grønne marker og skove, og der er gode muligheder for gåture og udendørs aktiviteter. Derudover er der en skole og en børnehave i nærheden, hvilket gør det let for familier at tage sig af børnenes uddannelse. Lokale supermarkeder og andre hverdagens fornødenheder kan nås inden for få minutter på cykel, og der er også gode transportmuligheder i området, bl.a. med nem adgang til både tog og bus samt kort afstand til motorvej med videre afsæt mod København og Fyn/Jylland.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Vedbynørrevej 15, 4200 Slagelse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
126
Grund:
2181
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1931
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus