fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! Boligen ligger i rolige omgivelser med busafgang kun 300 meter fra hoveddøren, så I nemt kan komme til Odense med offentlig transport, hvis ikke I kører dertil.

Del bolig

Tag med til Vøjstrupvej 17, hvor I finder denne smukke ejendom, der nu kan blive jeres. Her får I et hyggeligt hus med mange gode værelser, et flot køkken og en stor stue, imens de dejlige udearealer giver jer masser af ro og smuk natur. Derudover er I kun 30 minutters kørsel fra Odense og Faaborg.

I kan åbne døren og træde indenfor i entréen, hvor I får rigelig med plads til alskens opbevaring. Her finder I badeværelset og det ene værelse, som I kan lave til en forældreafdeling. I badeværelset får I både mulighed for at tage et afslappende boblebad i badekarret eller en hurtig skyller i brusenichen, imens der også er toilet og håndvask. Fra entréen bliver I ledt videre ind i stuen, der er etagens største rum med mange vinduer, et flot lys og god plads, så familien kan slappe af sammen. Rummet er vinklet, så I også kan have spisestue, og når vejret indbyder til hygge, kan I tænde brændeovnen og nyde varmen, der spreder sig. Etagen giver jer også adgang til et ekstra værelse med to vinduespartier og et smukt køkken. Her er pladsen veludnyttet med en vinklet bordplade og overskabe med materialer, der er holdt i en flot, lys farve. Ovenpå får I adgang til en stor stue med charmerende træbjælker i loftet og to værelser, der begge har hems.

Huset blev opført i 1920 og råder over 168 kvadratmeter. Facaden er hvid og bygget i mursten, imens taget er holdt i en kontrastfyldt, mørk farve. I kan køre bilen ind ad indkørslen og vælge at parkere lige foran hoveddøren eller under carportens afskærmning. Haven giver jer mange muligheder til at indrette de grønne arealer på forskellig vis. Det meste af tiden kommer til at bruge på fliseterrassen, hvor I kan sidde og nyde udsigten til de store birketræer med plads til at etablere lounge og spiseområde.

Boligen ligger i rolige omgivelser med busafgang kun 300 meter fra hoveddøren, så I nemt kan komme til Odense med offentlig transport, hvis ikke I kører dertil. Byen har også forskellige indkøbsmuligheder med to supermarkeder, en lokal bager og pizzeria, imens der i nærområdet er forskellige skoler og dagtilbud til børnene. Her kommer I til at bo i tæt kontakt med de midtfynske marker og den smukke natur. Odense Å løber igennem byen og fortsætter sin 54 kilometerlange strækning hele vejen til Odense med mulighed for sejlture på dele af den.


Vøjstrupvej 17, Vøjstrup, 5672 Broby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
168
Grund:
960
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1920/2005
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus